Sprint-SM final (2014-06-08)
Kategori: Träning
Karta/område: Uppsala slott
Distans: Sprint
Sträcka: 4.14 km
Tid: 18:13
Sprang SMbanan från förra helgen. Eftersom jag redan kikat på A-finalen tog jag H21B-banan. Vissa portar var låsta så här på morgonen, så fick springa runt onödigt mkt ibland, och så var det ovant att springa före frukost.
Förlorade 50 sek på att behöva springa runt till femma (låst grind). Bästa sträcktid på SM var 1:54, hade själv 2:47 (1:57 om man räknar bort omvägen). Inne på Skerikes innergård tänkte jag gena ut mellan nationshuset och deras bibliotek, men det såg ut att vara massor av bygg ställningar mm där så tog söderut istället.
Till k6 fattade jag inte var som var kontrollen, så sprang förbi den. Undrar fortfarande var det var för någonting, tappade ca 30 sek.
Till k9 blev det vänster om Värmlands, och höll nästan på att sticka in vid GH, men såg i sista sekunden att det var nästa grind jag skulle till.
Sjukt tung backe till k10 o 11 sedan - hade kanske gått fortare med lite tävlingsmotivation, tog det även väldigt försiktigt ner från 11 eftersom jag hade skor med tunna mjuka sulor (stenig stig).
Såg precis att man kunde smita in mellan häcken och huset vid ÖG,(som säljer stans billigaste öl..) men sprang på fel sida av gräsplätten ut därifrån. Sedan var det bara att kämpa upp i mål.
Om man räknar bort tiden för stängda portar och icke-existerande kontroller landar jag på strax under 17 min, vilket jag tycker är rätt bra :)
Dölj kommentarer (0)
Lägg till kommentar
Spara
 
Sprint-SM final (2014-06-08) Sprint-SM final (2014-06-08)