NV Träning Korridor (2020-05-10)
Kategori: Träning
Karta/område: Törnskogen
Arrangör: Attunda
Sträcka: 6.22 km
Tid: 77:45
Genomsnittlig puls: 124
Maxpuls: 174
Lite trött efter långpass dagen innan så planen var att ta det lugnt, men började med att glömma kompassen drog på lite extra fart helt i onödan.
Gick snett utanför korridoren vid första böjen och ledsnade och sprang tillbaka till start för att göra om-göra rätt.
Sedan började jag gå för kort och genade förbi en böj efter nordöstra hörnet på kartan.
Hittade ändå blåmossen och stigen och allt stämde perfekt men väl efter höjden var det en stor brant som inte alls stämde.
Den såg för lång ut för att få plats under det maskade området men stigarna stämde utanför korridoren så jag bestämde mig för att säkra upp med en snabb tur norrut mot kraftledningen.
Väl tillbaka i korridoren så kändes allt ok igen för en kort stund men sedan gjorde jag ett parallelfel när jag kom upp på en höjd och läste av tre tydliga punkthöjder och såg stenarna västerut som skulle vara fortsättningen på korridoren.
Dock saknades stigen och där och då så missade jag att jag inte kommit hela vägen fram utan bara var halvvägs fram till böjen på korridoren.
Klockan rusade på och skallen var lite för trött för att fortsätta så jag körde kompassriktning tillbaka till målet eftersom jag blev lite osäker på var jag var på kartan.
Grymt bra träning som kan köras om igen vid valfritt tillfälle - det fina med korridorer!
Visa kommentarer (0)
 
NV Träning Korridor (2020-05-10) NV Träning Korridor (2020-05-10)